sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

Bellroy Slim Sleeve

Muszáj megmutatnom, milyen luxy pénztárcát kaptam a szülőktől születésnapomra:

IMG_1322

A Bellroy koncepciójának lényege, hogy a szokásos degeszre tömött vastag tárca helyett olyat csináljanak, ami zsebre téve sem dudorodik ki feltűnően a ruhából. Fölösleges például minden kártyának külön zseb, amikor a legtöbbet csak nagyon ritkán kell előhúznia az embernek.

IMG_1323

A Slim Sleeve modellben két zseb van a gyakran használt kártyáknak, ez nálam a bankkártya és a SZÉP kártya. A bankjegyek félbehajtva a bal oldalra kerülnek, a jobb oldalon pedig ömlesztve a többi kártya (személyi, jogosítvány, lakcímkártya, diákigazolvány és a céges belépő) egy ötletes kihúzóval szedhető elő. Egyedül a hülye TAJ kártyát nem sikerült belepasszíroznom mert az valamiért kicsivel nagyobb, mint a sztenderd méret.

És az apró, kérdezhetitek. Nos, egyrészt ha nem muszáj, nem használok készpénzt, nincs is nálam sok. A biciklistáska egyik zsebében gyűjtöm a fémpénzeket, aztán néha amikor kell, teszek belőle zsebre valamennyit.

Nagyon ajánlom a céget, kiváló weboldaluk van, és ingyen szállítanak Magyarországra. A tárcákra három év garanciát vállalnak, és környezettudatosan dolgozzák fel a bőröket.