sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

designváltás

Végre találtam olyan kinézet templatet, ami tetszik is. (Design: Wolfgang Bartelme, coding: LEMONed) Úgyhogy violá, kék sesamhu. Egyelőre tesztüzemben, és nem véglegesen. Például tervezek last.fm integrációt, saját kommentek kiemelését, szebb címsort és ikonokat, a blogroll kiegészítését és a láblécbe még pár meglepetés elhelyezését, hátha valaki leteker odáig.

Annyit még tudni érdemes, hogy a design Firefox és Safari alá lett elsősorban írva, tehát Exploreren nem tökéletes. Én szóltam. Az Analytics szerint a látogatók körülbelül egyharmada használ IE-t, közülük is 50% a hatos verziót… Seriously…

Valamint említésre érdemes a Gravatar beépítése. Aki nem ismerné, a Gravatar egy olyan szolgáltatás, amely az email címhez egy kis képet (avatárt) rendel, és a Gravatart integráló oldalakon ezt minden konfiguráció vagy regisztráció nélkül megjeleníti. Tehát aki képecskét szeretne a nevéhez (ami, nem csak a sesamhun működik, hanem értelemszerűen minden Gravatar-képes oldalon ám) iratkozzon fel az emailjével itt.

Végül, de nem utolsósorban: sokadszorra is köszi sLD-nek a kommenteket gusztusosan elvágó PHP függvényért.