sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

Glow

John: “Did he say anything? A name, a location?”
Cameron: “He said very little. And then he was quiet.”

Ezt sem nagyon szerették az emberek, nekem viszont tetszett a Terminátor-sorozat. Gondolom, ha valaki nagy rajongója a filmeknek, másképpen áll a TV változathoz. Viszont én csak utólag láttam az 1-2. részt, és a sorozatba is csak Summer Glau miatt kezdtem bele. (Firefly ugyebár.)

Néhol valóban lassú, vannak benne vicces logikátlanságok, viszont mindezek ellenére érdekelt eléggé a történet, hogy darálás lett a vége. (Most a T3-at megint meg kell néznem, mert emlékszik a halál rá… a sorozat pedig a második és a harmadik film között helyezkedik el időben.) A low-budget sirámokat pedig egyáltalán nem értem… én nem is vártam milliós CGI-t.

Amúgy meg teljesen renben van a cucc. Cameron miatt egyedül megéri nézni: olyan széles creepy – vicces skálán mozog a “jó terminártor”. Sarah kicsit fura, de hitelesen őrült legalább. A fiatal John pedig szerencsére nem kirívóan idegesítő.

Ezután spoileres, úgyhogy csak saját felelősségre.

Szóval ott van például az FBI ügynökök vs Cromartie jelenet a záróepizódban, ami szerintem rettentő jó lett. Johnny Cash egy isten. A víz alatti kamera nagyon ötletes. Inkább egy ilyen megoldás mint a százmilliomodik lövöldözős scene…

And I heard a voice in the midst of the four beasts,
And I looked and behold: a pale horse.
And his name, that sat on him, was Death.
And Hell followed with him.

Viszont ha kiírják belőle SGt, kasza lesz részemről. :P