sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

the Qtrax saga continues

Kis update hogy hol is tart a kezdeményezés. Két AV között letöltöttem az immár elérhető szoftvert. Aztán gyorsan rájöttem, hogy egyelőre uszkve semmire sem lehet használni. Adott egy firefox némi javával megdobva, hogy zenéket játsszon le, meg zenei adatbázist építsen fel. Csak az a bibi, hogy egyelőre nem lehet accountot regisztrálni, így nem is lehet letölteni semmit, csak böngészni lehet, meg felajánlja, hogy készséggel beimportálja a már a gépen lévő zenéket. Persze nekem a Winen nincs egy darab mp3 nem sok annyi se, szóval ezt buktam. Azért érdekes lenne tudni, hogy hozza-e az iTunes sebességét akkor is, amikor nem 10, hanem 10.000 számot kell kezelnie.

Amúgy nagyon vicces, mert a felső sorba betesz egy szabvány fekvő reklámot, valamint a böngészőablakokat kivéve az összes egyéb fül egy bazi széles reklámmal az oldalán nyílik meg. Ilyen lehetett anno 14″ monitoron dolgozni gondolom, mert kb annyi hasznos terület maradt a 19″-ból.

Tehát ha valakinek az a perverziója, hogy egy reklámokkal alapban lekicsinyített helyen böngésszen, és nem zavarja ha a zenelejátszója flashel borítja be az asztalt, hajrá.