sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

ISland

Most látom miket hagy ki az ember ha nincs kint a Szigeten. Sokkoló, tudom, de én még sosem… ugye középiskolában a sztenderd tudálékos unnépszerű státusz miatt, meg Pest messze van, egyedül minek, és otthon úgyis jobb. Egyetemen AIESEC, és akkor már majdnem, de hirtelen kijöttem Japánba és azóta nem vagyok otthon (az országban) nyaranta.

Pedig ott van például a Lelki Betérő, ahogyan Isolde írja. (Nem jó ez, most erre is rákaptam, nő az RSS-halom. Isolde amúgy híres – szerintem legalábbis – GlodenBlog és miegyéb. Valamint sztereotíp és igaz hogy jobban ír mert ketteske.) Kórkép? (Linkre tessék kattintani, különben értelmetlen lesz alant.) internetfüggőség – pipa. Ma reggel már azon is szenvedtem, hogy a MacBook akkuját formázi kellett így nem tudtam bekapcsolni, pedig azon van az iTunes és az összes zeném. Mindezt úgy, hogy a linuxos desktop ott figyelt netestől. Ennek ugyan semmi köze az Internethez, de el akartam mesélni. A függőséget meg higgyétek el nekem, megvan. Google-stalker – hajaj… sőt, iWiW-stalker, Last.fm-stalker, amit csak akartok. Ezt már Valódi Ember is mondta nekem… illetve írta MSN-en… az számít? Photolurking – igen, mindenképpen. A fenti stalking legfőképp ezt a célt szolgálja. Hiába, a férfi elsősorban vizuális állat. A többi nem teljesen volt világos így elsőre vagy nem jellemző.

A sesamhu szerintem elég bizonyíték a blogfüggőségre, az olvasós RSS gyűjteményem meg inkább nem is mutatom meg. Fejben narráció is sima ügy, főleg így nyáron amikor azért annyira nincs sok mindent csinálni, kint aszfaltolvasztó forróság van bent meg saját légkondi.

Talán lehetne ezekre valami kúlabb kifejezés, olyan mint a Blade Runner. Stalker az eléggé negatív, legyen mondjuk Strider, ezt a szót úgyis imádom a magyar fordításával együtt. Tehát sziasztok, SeSam, 24, Internet Kósza.