sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

Machinae Supremacy

Lássuk akkor mi történt mostanában.

Írtam egy német jog tesztet – sem nehézségében sem megvalósításában nem érdemel komolyabb nevet. Ennek ellenére volt olyan kérdés, ahol arra sem emlékeztem, hol és mikor foglalkoztunk vele, ami azért ritka. Mindenesetre nem tartok az eredménytől.

A mikroökonómia izgalmasabb volt. Rettentő paranoidok voltak a terem őrei, még a tolltartómat is elpakoltatták. Mindez csak azért bosszantott, mert két paddal arrébb a japán srácot békén hagyták a cuccaival a padon… persze bizonyosan csak elkerülte a figyelmüket, és semmi megkülönböztető szándékosság nem volt bennük. Maga a teszt azt bizonyította, hogy jól készültem, mivel nem volt ismeretlen kérdés. (Szokott… egyszerűen annyira nehéz követni az órákat, hogy előfordulnak fehér foltok. A japánok meg alszanak jegyzetelés helyett.) Ami gondot okozott, az az igaz-hamis és a gap filling típusú tesztrészek, ahol nyilvánvalóan kiütközött, hogy nekem ez a japán még nem megy úgy. Ha teszem azt a cucc angolul van még relatíve könnyűnek is mondtam volna. (Dream on.) Majd meglátjuk mi lesz belőle. Októberben.

Addig meg kikapcsolódásnak tessék Machinae Supremacy. Hihetetlen koncepció, (enyhén szimfonikus) metál + Commodore64 SID/MOS6581Sound Interface Device” chip. Avagy milyen lenne a metál C64. A csapat amúgy több okból is egyedülálló. Például a számaik legnagyobb része letölthető a weboldalukról, középső ujjat mutatva minden szerzői jogvédő doktrínának. Talán arról van szó, hogyha valami jó azt megveszik… Ezen felül ha már SID, nagy támogatói az ogg formátumnak, ami körülbelül minden fronton kenterbe veri az mp3-at, és megintcsak jellemzően nem ismeri senki. Mivel mindenféle térítés nélkül kipróbálható, el lehet dönteni tetszik-e. Személyes ajánlatom a Loot Burn Rape Kill Repeat. ^^