sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

beep-beep

Kissé beteg voltam, de elmúlt. Talán valami vírus, vagy csak megfáztam. Az is lehet, hogy szimplán nem aludtam eleget. A japánoknál amúgy is van ilyen gogatsubyou, azaz május-betegség. Körülbelül októberi iskolaundorral lehet egyenlővé tenni; csak ugyebár itt áprilisban kezdődik a félév.

Az idő most a legszebb. Majd késő ősszel lesz még ilyen, amikor nem érzi magát az ember fia még szaunában, de a nap már süt, és kellemesen meleg van. Nagy kár, hogy nem sokáig fog tartani a dolog. Ahogy a Japanzine szerkesztője igen éleslátóan megjegyezte: “Yes, in the land of four distinct seasons you might be forgiven for asking why one only lasts two weeks.”

Tesóm ma elballagott a középiskolá(nk)ból. Ez is furcsa, hiszen én is majdhogy most ballagtam. Valamint mert nem voltam ott; érdekes realizálni, hogy otthon attól még folynak a dolgok. (Más közhelyszótárban olvasni, mint megélni.) Mindenesetre GZ & GL, valamint HF. Aztán majd hahazamegyek: And we’ll tak a right gude-willie waught, for auld lang syne.