sesam.hu

Engineering Manager | Trail Runner | Stockholm, Sweden

To do…

Megint hétvége lett, aztán mindjárt vége is van. Erre a vasárnapra is sok tennivaló maradt. Főként olyanok, amiket elhalaszottam, mert hétközben túl fáradt voltam hozzájuk, és inkább agyhalottan ágyba zuhantam, mint fogalmazást írtam át, stb. Úgyhogy most át kell írni a fogalmazásom, meg kell írni utsumi beszámolóját, tanulni kell ismét az idióta kanjitesztjére. (Amit előző héten kellett volna befejeznem.) És vannak egyéb futó projectjeim, pl. novellák, amiket illene már befejezni.

Amúgy ma szép napnak ígérkezik, süt a nap, és olyan vidám a világ. Csak a szél fúj, tehát odakint már kevésbé érzi az ember barátságosnak az időt. A héten egyszer – nem emlékszem melyik napon – volt hóesés is, de nem maradt meg. Viszont kövér pelyhekben sűrűn hullott a hó, nagyon hangulatos látvány volt.

Tegnap a könyvtárban ültem, amikor valósággal rám támadott Mugi, hogy de most azonnal szedjem le a képet a galériából, amin ő van Vladával. nem tudtam mire vélni hevességét. Lehet, hogy otthon nem nézik jó szemmel, hogy barátja van itt Japánban? Mindenesetre nagyon furcsa volt. Eleget tettem a kérésnek. Részben. :P Ugyanis csak elrejtettem a képet, nem töröltem, aztán majd ha megnyugszik, visszateszem…