Kevés szóval

Eddig egyetlen könyvesblogot olvastam, Isolde-ét. Valami megmagyarázhatatlan sznobériából szükségét érzem, hogy valami autoritás társuljon a kritikához ugyanis. A legtöbb olvasónapló jellegű oldal ezt egyáltalán nem biztosítja.

Ekkor lépett be a képbe Nyerw, aki addig csak pár ismertetővel jelentkezett az Endlessen, meg a Molyon írt kritikákat. Utóbbi oldalra pedig bár regisztráltam anno, az átláthatatlansága miatt nagyon hamar végleg feladtam.

A Kevés szóval blog, úgy érzem, tényleg minőségi munka, a tanárnő hozzáértése pedig számomra megkérdőjelezhetetlen. Egyetlen problémám vele, hogy ilyen elképesztő mennyiségű könyv olvasásával lépést tartani szinte lehetetlen: amíg befejezte a komplett Kultúra-sorozatot, én még mindig nem jutottam túl az első könyvemen sem.

5 Replies to “Kevés szóval”

  1. Köszi a linkeket – mondjuk engem a moly taszít, anélkül is elég könnyű túl sok jó könyvbe belefutni, de valamikor úgyis leülünk és beszélgetünk, érik ez nna.

    Amúgy szerintem a Culture-t nehéz nem végigfalni, én direkt fékezem magam, amióta a mester itthagyott minket: nem lesz több már sajnos. A Player elég jó választás, bár engem jobban megfogott a Look to Windward, már csak a témája miatt is, de ez úgyis látszik a blogon.

Leave a Reply