T-Spam

Mostanában azzal borzolja a saját előfizetőinek kedélyét a T-Mobile, hogy kéretlen foci értesítő SMS üzeneteket küldözget, amit alapértelmezésben mindenki megkap, úgy kell róla leiratkozni. Már ha sikerül, mert több ismerősöm is panaszkodott, hogy hiába küldte el a -TELEKOMFOCI kulcsszót a 1430-ra, csak jöttek az üzenetek.

nem nézem
kép: @tetrahidro

Ami engem ennél sokkal jobban idegesít, az az autópálya-matricát reklámozó SMS. Főleg azért, mert abszolút érdektelen, ugyanis nincs autóm. Ezt az információt amúgy biztosan a Telekom is eltette valami CRM rendszerbe, hiszen épp csak a lábméretet nem kell megadni egy előfizetés vásárlásakor.

autópálya-matrica
Leszarom!

Erről a vacakról ráadásul leiratkozni sem lehet, nem úgy, mint a telekomfociról. Küldik is rendszeresen, nyilván mindig a legjobbkor. Ez a legutóbbi épp egy futás alkalmával érkezett, természetesen képpel együtt, hogy kétszer is csengessen, és csak elő kelljen vennem a telefont, mert nyilván azt hittem, fontos.

Ilyet lehet egyáltalán? Vagy a többtíz oldalas szerződésben ezt is vállaltuk az aláírással?

2 Replies to “T-Spam”

  1. Szerződés kötéskor megkérdezik, hogy akarsz e DM értesítést, meg hogy kiadhatja-e 3.-ik félnek az adataidat, meg a közvélemény és egyéb tudományos kutatás céljára felhasználhatnak, nah ha azt letíltod, akkor nem kapsz ilyet, max ha valahol megadod a tel. számodat valami DM-es fostalicska cégnek… Ha letíltattad, akkor ha még megvan az SMS-be egy T-pontba, nem viszont eladó, hivatalos, s ott lehet asztal verni, s borgatni. Le fogják tíltani. Ha nem : http://napirajz.hu/?p=1316

    :P

  2. Jah és én is TRÉ-s vagyok mondjuk üzleti előfizetés, de arra nem küldenek. Mondjuk egy időben egy borízű hang hajnalanta valami Tamást keresett, de az már régen volt, s akkor még yodafone-os voltam…

Leave a Reply