Boldog karácsonyt

Továbbra is veszélyes Budapesten a biciklizés, nem is a járművek, hanem a vezetőik miatt. Ma reggel kis híján megvert az egyik…

Az ELMŰ felbontotta a Budai alsó rakparttal párhuzamos kerékpárutat, úgyhogy az úton nyomultam munkába. Amúgy is szívesebben tekerek az Óbudai rakparton, mert az Árpád hídtól inkább akadálypálya van, nem bicikliút. A Szentlélek térnél konkrétan macskakövön kéne menni a gyalogosok között, vagy a HÉV-peronon kerülni.

Ma reggel bevágott elém a csávó, satufék, kiszáll, és addig ordítozott meg fenyegetőzött, amíg el nem hagytam az úttestet. Hiába próbáltam neki elmagyarázni az útépítést, meg hogy nem erre vezet a bicikliút. Eddig csak alkalmanként dudált a türelmenetlebbje, ez a verekedős fajta újdonságként hatott.

Nem tudom, vajon a többiekre is rátámadt-e, mert korántsem egyedül vagyok biciklis errefelé az úton, és el tudom képzelni, hogy jobb időben még többen vagyunk.

Most biciklizzek fegyverrel, vagy mi?

3 Replies to “Boldog karácsonyt”

  1. Nem rád volt dühös, csak te voltál a leggyengébb célpont. Az emberek készen vannak idegileg, most meg különösen (Én is.. hol a Xanaxom…). Te meg rossz helyen voltál rossz időben. Ha jó vagy ketrecharcban, akkor lehet pár sallert és kokit kiosztani, (TM. Fidesz :P)
    gyalog nem fog utolérni, bicajjal meg megvan az új extrém sport :)

    1. Sörétes a karácsonyi rétes??? Ajánlom figyelmedbe a holnap megjelenő postal 3-t ha ilyen igényeid vannak :P
      Amúgy a shotgun szarul mutat a bicigli vázon, szamurájkard ??? Stílusos, és a mai Magyarországon annyira feltűnő, mint Oszakában 1400 körül :)

Leave a Reply