Haggis in the TARDIS

Neil Gaiman Craig Fergusonnél járt a The Late Late Showban, ahol az interjú során a házasságtól eljutnak a részeg telefonbetyárkodásig, majd elszabadul a pokol, és cockney akcentusban tárgyalnak, valamint feltűnik egy TARDIS.

Előismeretképp hasznos lehet a haggis szó ismerete, ami egy tradicionális skót étel: bárány belső szervei (szív, tüdő, máj) hagymával és fűszerekkel báránygyomorban párolva. Gyakorlatilag kolbászfélének is tekinthető.

Neil úgy csempészte be az USÁ-ba Craignek, mivel az amerikai törvények szerint báránytüdőt tartalmazó étel importja 1971 óta tilos.

Valamint utána kellett néznem a Samhainnek, ami pedig a gall aratóünnep. Ebből az október 31-i pogány ünnepből alakult ki később a katolikus mindenszentek napja.

3 Replies to “Haggis in the TARDIS”

  1. Craig Ferguson-nál az volna a csoda, ha nem tűnne fel egy TARDIS, mivel, masszívan Doctor Who rajongó…
    lásd:
    http://www.youtube.com/results?search_query=craig+ferguson+doctor+who&aq=0&oq=Craig+Ferguson+doctor+wh

    Amúgy érdemes nézni a Doctor Who-t mert az utolsó pár évad kezd egyre súlyosabb lenni, de ha jó angol sorozatot akarsz akkor ajánlom még a Sherlock-ot most megy a viasat6-on nem is szar szinkronnal,a BBC és Steven Moffat gondozásában vagy elérhető eredetiben a kedvenc film/sorozat és más egyéb digitális tartalom “bevásárló helyén”
    Jah haggis-t meg nem enném, ahogy a disznósajtot sem… bár ezen az analógián elindulva kissé perverz a mackósajt is. :)

Leave a Reply