Reader

A Reader Google+ integrálásának kapcsán kezdtem el gondolkodni. Hiányozni fog-e?

Általában naponta ránézek a feedekre. Szépen egy helyen összegyűjtve, semmi sallang. Ezt kicsit elcsúfítja, hogy az RSS nem generál reklámbevételt, így aztán elszaporodtak a csak leadet tartalmazó csonka feedek: kattints csak ki az oldalra ha el akarod olvasni az egészet.

Egymás megosztásainak olvasgatása jó ötlet volt, változatosabbá tette a tartalmat. Cserébe minden megjön legalább három csatornán úgyis. Vannak notóriusan novellányi (kisregénnyi) bejegyzéseket megosztók, mások a mennyiségben hisznek, aztán lehet mérlegelni, hogy az egy-két érdekes megéri-e tucatnyi másik olvasatlanul átpörgetését.

OCD-e vagy sem, engem zavar az olvasatlanszámláló is. Az inbox zerot pedig nehéz elérni. Időm csak kevesebb lesz, így gyűlnek a feedek, amiket három számjegy fölött olvasatlanul nullázok, pedig amúgy érdekelne.

Valószínűleg jót tenne egy online cult of less.

2 Replies to “Reader”

  1. Nagyon egyszerű a dolog. Egy, aki hülyeséget oszt meg, vagy olyat, ami nem érdekel, az megy tiltólistára. Kettő, az RSS van értem, nem én az RSS-ért, innentől kezdve az unread számláló nem jelent semmit.

Leave a Reply