Taschen

Recently I’m facing a logistical problem. I have too many paraphernalia to keep on me, but they don’t validate carrying a bag either. Like today I had to put my iPod and its headphones, my wallet, two phones (iPhone and company phone), my set of keys and a pack of handkerchiefs in various pockets. Now that the summer is coming and I usually travel light I’m finding it increasingly harder to carry all that stuff around. Bulging pockets don’t look good either. A backpack is overkill and – I think – so would be a messenger bag. So keep I wondering, what the hipster way is…

3 Replies to “Taschen”

 1. övtáska? (nem jut eszembe angolul), elég jók vannak (nem ronda) és ha hátratolod, nem is néz ki túl turistásan. +bónusz: nem akarod telepakolni minden túróval, csak azért mert van táskád, mint például egy futárzsákot (saját tapasztalat). de ha jól sejtem, erre jutottál te is, nem?

 2. Arról nem is beszélve, hogy kiváló lehetőséget teremtesz ezzel a társadalomnak a vagyon újraelosztásával!
  (gy.k. szarrá fognak zsebelni a hátratolt övtáskával, ha nem figyelsz – meg ha figyelsz, akkor is sanszos.)
  Maradj csak valamilyen (esetleg vállon átvethető) hátizsáknál, esetleg nézz körül pilóta- vagy diplomatatáska fronton – ezeket mind hordhatod öltönyhöz is.

  (Vagy kérjél faterodtól leselejtezett harcihámot/taktikai övet, abba minden frankón elfér. :o) )

 3. Az övtáskára a legjobb elnevezés a fanny pack, csak nehogy Nagy Britannia területén hívd így. :P

  Van egy vállra vethető viszonylag kicsi táskám, csak mindig elfelejtem felhozni Szolnokról. Kíváncsi leszek, beszólnak-e majd rá, mint a szemüvegemre.

Leave a Reply