A Pannon mégis korrekt cég

Ugyanis négy nappal az emailem után, aminek a végén mindenféle felügyeletekkel fenyegettem őket, kaptam választ. Visszatöltötték a kártyámra a kiszámlázott netet, némi bónusszal, valamint elnézést kértek a kellemetlenségért.

Szóval megoldódott a dolog. Hogy ennek ellenére szőrszálhasogassak kicsit, jobb lett volna, ha ehhez nem két hét, személyes utánajárás két alkalommal, számtalan 1220-as beszélgetés és három email szükséges. Hanem mondjuk bemegyek a képviseletbe, igazolom magam, ott megnézik a híváslistát, és helyben javítják a tévedést. Na de ne legyünk telhetetlenek.

Megírni meg azért nem írtam meg, mert elkísértem apát egy tréningre Bujákra. A falu – illetve az üdülő, ahol voltunk – történetesen a hegyek között egy völgyben van, minden telefonhálózat adótornyának holtterében. Az internet-elérést pedig egyetlen ősrégi PC biztosította. Úgyhogy kicsit offline voltam.

4 Replies to “A Pannon mégis korrekt cég”

  1. Vagy mutasd be őket egy informatikus-közgazdásznak, az is elég elrettentő tud lenni. :o)

    Buják szép hely, a szólsz, hogy oda mentek, mutattam volna arra pár dolgot. Lehet, hogy még megvan az egyik menedék, amit ott építettem… ;o)

    A honvédségi nyaraló területén volt a képzés?

Leave a Reply