sutorito byu

Webisztánra kikerült a Google Street View (グーグル・ストリート・ビュー) adatvédelemről (プライバシー) szóló japán oktatóvideója, és annyira tipikusan a helyi piacra készült, hogy muszáj továbbosztanom. Ha a japánokat akarod megszólítani, akkor ilyet kell csinálni:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

7 Replies to “sutorito byu”

  1. Igen, ez ütött, amúgy nem tudom, hogy mit vannak kiakadva ezen, a google maps-on rohadt jól lehetne hirdetni, csak egy kicsit gondolkodni kéne a kereskedőknek a gugli tuti partner lenne….
    Mondjuk, ha egy utcát nézel és van ott egy pékség akkor direkt link, a weblapjukhoz, ezt csinálják most a hollandok mobiltelefonra… Amszterdamban, ha sétálsz és a mobilodon fent van az alkalmazás, akkor akár azt is kiírja, hogy az adott hotelben amit a kamerán keresztül nézel, van-e szabad szoba…

  2. én is gyüjtöm ezeket, fenn vannak a twitteremen, van már kismackó, aki figyelmeztet, hogy ne ragadjunk be a metróajtóba, meg kiselefántos terelőkorlát is.
    Néha elgondolkodom azon, hogy hogyan háborúztak ezek az amerikaiakkal annak idején? Ott is volt kisróka a pilótafülkében aki figyelmeztetett, hogy ne nyomják meg idő előtt a piros gombot, mert akkor a levegőben robban a kamikáze?

  3. @BONAKOVACS, ott nem volt piros gomb, csak szép nagy szürke anyahajó, aminek a felszállófedélzetét kellet célozni a géppel. :P A vége felé a kamikaze pilótáknak nem is volt nagyon más választásuk, mert olyan újoncok voltak, akik még leszállni sem tudtak….

Leave a Reply