9 Replies to “English iz deded”

 1. Hát egeeen egy pap mindig kell… főleg ha ally-t temetünk.
  Én a rövidítéseken szoktam kifeküdni . Jah gondolom Inuyasha meg BE hunti :D Én múltkor egy Narakut pörköltem meg ….
  Amúgy, én nyomtam már svédekkel, az volt a legédesebb, amikor nekem is swédül irtak …
  Amúgy elárulod, hogy melyik szerveren vagy, nehogy már egy Ne druid véletlenül szétcsapjon :D

 2. Gondoltam a whisperekből….
  Akkor a papot doptad…
  Jah normál szerver, igen ott azért nem lesz tömeggyilkolás, de tényleg ott mi van Halaa-val kő-papír-ollóval sorsolják ki, hogy kié lesz? bocs már, hogy hülyéket kérdezek, de kb lvl 6-ig nyomtam a nem pvp szerveren.
  Én főleg a Bladefist PVP szerveren fordulok elő Youkai 68 lock és Konketsu 45 lock, de van a Mazrigoson is, egy NE drooidom az 69-es azzal is foglalkozni kellene már.
  Paladint nem próbáltad még ?

 3. Mivel teljesen elcseszett szerver, és 3x annyi alli van mint horde, legtöbbször minden az övék.

  Oceanicen van egy 70-es pallym is. Nem rossz, de én legfőképp PVPzek, és arra csak a holy a jó igazán… két healerhez meg már nem volt kedvem.

 4. Ehun vagyunk-e. :) Szerintem nem csak az angol, hanem a magyar is haldoklik, csak másképp. Én például a legutóbbi hozzászólásból nem sokat értek. :) Csak azt, hogy valahol van valami, meg nem rossz. És hogy valamihez nem volt kedved. :) Ez a világ már erősen misztikum lesz számomra. Én inkább maradok az Ural-világban. :) :


  (A helyszín gondolom ismerős, SeSam!? :) )

 5. ezek a szintek… félelmetes. én a második szintig se húztam, nem volt türelmem. inkább stratégia wc3…
  az ilyen angolságon meg már fel sem akadok.. megszokható. a wunderbar a végére azért odatesz =)

 6. Hi!
  Használtan vételeztem egy éve. De van idehaza is márkaképviselete az új Uraloknak. Az enyém 2005-ös. Viszont tegnap sikerült olyan mocskos módon beragadni az Isten háta mögött az átokzott sárba, hogy a kétpói körzeti meghízott rángatott ki Toyota Hiluxal este fél tízkor. Kuplungszag miazmás, de bár párszor volt furcsa hangja (vagy szelep vagy dugattyú kezdett beállni), úgy néz ki nem lett baja a gépezetnek. Egyszerűen annyira beült a kerék és a sárhányó közé az agyagos istennyila, hogy megfogta a kereket, oldalkocsikerék-hajtás ide, vagy oda. Pedig -tudod melyik- Tibivel voltunk kint terepezni, mindent megtettünk, hogy önerőből kijöjjön. A végén úgy néztünk ki, mint akik most kaparták ki magukat a sírból. Még a hátsó kereket is kiszedtük, és puszta kézzel szedtük le a sarat, de kb. 100 m után (az is búzamezőn, úgyhogy ekkor a kép “két madárijesztő egy szénabogján” címet kezdett ölteni) végleg beragadt. Eztán úgy döntöttünk, hogy most akkor gyaloglás a legközelebbi lakott terület felé (7 km), aztán majd lesz valami. Na akkor kerítettük a KMBst, és onnan már sima ügy. Ma reggel 8-tól egészen idáig takarítottam…

Leave a Reply