Jó reggelt

Mellesleg negyed négykor arra ébredtem, hogy valami csiklandozza a könyököm. Kicsit magamhoz térve a következő látvány fogadott: a fejem mellett közvetlenül békésen legelt egy hatcentis csótány a falon. A kerti verzió. Ezért csodálatos az itteni nedves éghajlat: a világ leggusztustalanabb óriásbogarait tudja kinevelni.

Le akartam fotózni… de nem találom a hullát. Pedig ráfújtam egy fél flakon rovarirtót. Remélem sikerült kiirtanom a kis csernobili dögöt.

Mindenesetre most egy darabig nem fogom kinyitni az ablakot.

Ha nem jelentkeznék, akkor megevett.

5 Replies to “Jó reggelt”

 1. Ahhh, macskám hogy örült volna neki. Lehet, hogy az erkélyen lévő kobór cica is benne van a bérleti díjban, az a csótányfogó, csak te nem aktiváltad a cic-cic japán megfelelőjével :)
  Szerintem kérj a háziúrtól egy user manuált a macshoz :D

 2. Valahol mostanában olvastam, hogy valami kutatók azt mondják, hogy egészséges lenne (és jótékony a környezetre is), ha rovarok és egyéb ízeltlábúak (nem csak rákok) kerülnének a mindennapi étrendünkbe. Megfontolandó.

 3. Miért nem szeretem Japánt első helyezettje ez a téma. :P
  Szerencsére én csak állatkertben láttam ilyen nagyobb lopakodó példányokat. Ott úgy még aranyosak is voltak, ahogy békésen legelésztek, meg petéztek (voltak kis csótányok is). De azért így igazi élethelyzetben találkozni velük, az azért kemény.. (még jó, hogy ezek nem repülnek -az a legrosszabb-) Megedzi az embert ez a Japán :D

  Valahol azt olvastam, hogy Japánban olyan rovarirtókat is kapni, amik fagyasztással ölik meg a célszemélyt.

  akkor most meglett a tetem ? nehogy valahogy feltámadjon.. O.O

Leave a Reply