villanyoltás

Amúgy ma egész nap esett, de mintha dézsából öntenék. Órára menet sugárban folyt az ernyőről a víz. Ilyenkor a legjobban a hazafelé tartó egyenruhás iskolásokat imádom, mert az amúgy is szűk utcát teljes szélességében elállják, és a világ minden kincséért sem húzódnának le. Csoportban az erő.

Németórám volt, megint megtanultunk egy csomó ultrahasznos német szót japánul. Mindössze hárman vagyunk hallgatók, de nem is csodálkozom ezek után. Fura szerzetek mindenesetre: az elején még ganbartam, és köszöntem nekik (egy fiú egy lány), de csak az asztalt nézték. Aztán ma a csajszi kifelé menet se szó se beszéd levágta a villanyokat. Én meg csak néztem, mint az a bizonyos gyapjas állat a nemrégen épített bejáratra… még félig sem pakoltam össze, erre otthagyott a vaksötétben. Merthogy minden teremben mániákusan el van húzva a függöny, lehúzva a reluxa. A nap ártalmas.

Szóval az utolsó ember kifelé menet kapcsolja le a villanyt.

7 Replies to “villanyoltás”

 1. Vagy csak tetszel neki, de észre sem veszed, ezért most durci :P
  Amúgy jelentem eső itt is volt, majdnem matrica lettem egy 24 tonnás kamion hátsóján az M5-M0 bevezető szakaszán, olyan gyorsan jött a felhőszakadás, hogy egyszer csak azt láttam, hogy nem látom, az előbb még előttem haladó kamiont, mindezt 130 környékén….
  Nálad az iskolások állják el az utat felénk meg a kamionok, tessék választani, hogy mi a jobb :D

 2. “Vagy csak tetszel neki, de észre sem veszed, ezért most durci :P”
  Haha ez elég elvetemült gondolat :D De lehet, hogy tényleg valami reakciót akart kifacsarni.. (: Holnap már a széket vágja hozzád. :Đ

 3. Ok ,bevallom elvetemült vagyok :P
  Hm, kérjük nem adjunk neki ötleteket, még a végén kiderül, hogy hallgatag sesam,hu olvasó, s holnap olvashatjuk sesam beszámolóját a japán radiológia szolgáltatásokról, meg a sebkötözésről …

 4. Igazad van. A japánoknál sohasem lehet tudni. Még a végén komolyan veszi a kis látens Sesam fan. ^^’
  De most már tényleg meg kéne kérdezni, hogy simán csak figyelmetlen volt, vagy esetleg nem tetszett neki Sesam zoknijának a színe. :)

Leave a Reply