6 Replies to “Repül az idő”

 1. Boldog vénülést! :sor:

  Ha már, akkor ne Napóleonhoz, hanem a netes világ üstököseihez hasonlítsd magad. Ott vannak a Guglis fiúk, Zuckerberg és a többiek :) De ekkor sem kell félni, még mindíg előtted a lehetőség, hogy pl. ezzel a bloggal vagy egy elvetemült ötlettel keress milliókat ;)

  A teljesítményről annyit, hogy máris többet láttál a világból mint 10 másik ember egész életében. A tapasztalatok teljesítményre váltása még csak ezután következik ;)

 2. még sok boldogat! viszont ne így nézd… akkor nagyon hamar megkeseredsz. inkább gondolj bele, hogy mozart vagy akármelyik nagy német csodagyerek már hat évesen párizsi szalonokban turnézott… akkor te már a hetedik szülinapodon föladnád? einstein is 26 volt, amikor megírta az annus mirabilis cikkeket és 30 fölött, amikor nobel díjat kapott. szóval még van időd töprengeni. bár te meg japánban tartasz előadást magyarföldről… amúgy mi számítana nagy teljesítménynek? reálisan, szerinted.

 3. Sok boldog szülinapot. Példákat már hoztak, az előttem szólok, szóval 25 vagy istenem, majd amikor 30 leszel akkor lehet kezdeni pánikolni (de csak kicsit :) ). Az ember mindig azt érzi, hogy különleges, hogy többre hivatott, s amikor számot vett az életével, általában elégedetlen. Ez normális, mindig lehet valamit jobban, ügyesebben csinálni, de azért amit elértél ne legyen szemrehányásod magad iránt, őszintén, nem semmi! Jó anyám mindig azt mondogatta, hogy annak örüljön az ember ami van, s becsüljük azt meg. Amúgy meg még semmiről nem késtél le, ha itthon élnél, s már dolgoznál mivel lenne jobb, dolgoznál egy multinál, vagy valami nyugis kormányzati hivatalban, s kapnál idegbajt, a hülye főnöktől, osztályvezetőtől, stb, stb. A lehetőségeid határtalanok, csak az utat találd meg, melyen szeretnél, s tudnál haladni.
  Amúgy meg ha Napóleonál tartunk, nézd meg hogy miként végzete…
  Nem, az a lényeg, hogy milyen gyorsan jutsz a csúcsra, hanem, hogy meddig tudsz ott maradni. Szerintem…

Leave a Reply