Ballmer leugrott ellenőrizni a fejőstehént

Bár szerintem Ballmert tojással dobálni legalább akkora hülyeség, mint Steve Jobst imádni – vagy ilyen gyorsan elfelejtődött, hogy mikor is volt nálunk utoljára személyi kultusz? – ez azért vicces:

Ballmer korábban a Parlamentben kormánytagokkal találkozott. Aláírták az informatikai képességek fejlesztése érdekében iparági összefogást sürgető TITAN program elindításáról szóló dokumentumot.

(hvg)

Iparági összefogás? A padlón fetrengek a röhögéstől. Ballmer azért tárgyal kormánytagokkal, mert nincs még egy ilyen hülye ország, amelyik ennyit fizetne a szoftvereikért.

6 Replies to “Ballmer leugrott ellenőrizni a fejőstehént”

 1. Ennyi pénzért szerintem egy tálca tojást kiállhatott volna, én legalábbis, ha a cégemnek évi jó pár milliárd forintos üzletet kötnék abban az országban nyugodtan dobálhatnának tojással, vagy szerinted nem fért bele az összegbe az öltönye tisztítása, vagy akár egy új öltöny ???

 2. azt még csak megértem, hogy az oktatásban a windowst propagálják, mert mégis csak egyelőre az a legelterjedtebb, és a leghasznosabb: nincs hardverhez kötve, mint az osx, és sokkal felhasználóbarátabb, mint a linux (akárki akármit mond — ha nem is stabil, de legalább működik minden, ami kellhet). de hogy az office-t minek? mert muszáj valamit választani? ilyen erővel lehetne openOffice is, az legalább ingyen van.

 3. Ballmer ebben az esetben a Microsoftot testesítette meg szerintem.
  Legalább ez a találkozás sem unalmasan telt el. Ballmer stílusába meg simán belefér, hogy megdobálják, azok után amit a jutubon művelt.. :D
  Laza amerikai gyerek ez. :P .. és legalább a másik oldal is szót kapott. (igaz elég kreatív módon oldotta meg akisakcentusosurbánterrorista xD )

 4. Beszámoló az esetről a Fakesteve blogon:
  http://fakesteve.blogspot.com/2008/05/ballmer-egged-in-budapest.html

  “See the video clip on this link. Especially check out the look on Monkey Boy’s face after he runs behind a desk and ducks for cover. Poor bastard looks scared shitless. (Still photo above.) If anyone can rip this video and put in YouTube let me know so I can embed it here. I’ve been watching it over and over and over again. Also if anyone speaks Czech and can translate the article or at least tell us what the egg-throwing dude is saying, I’d be much obliged. I asked Iulia and Natasha in Krasnodar but they were like, Styopa, pazhalsta, we speak Russian, okay? Czechs are swine.”

  Mindezt úgy, hogy az oldal címében is benne a Budapest szó. Mindig is tudtam, hogy nagy és erős ország vagyunk, aminek világszerte rettegik a fővárosát.

  Amúgy ha kis kopaszkám rendesen tudna angolul, és nem dörmögne az orra alá amikor elmegy, akkor aszondanám, hogy jól van, katonás cselekedet volt, még ha elég primitív is.

  Így csak egy szerencsétlen barom, akinek sikerült egy napra újra címlapra tennie Mo-t.

Leave a Reply