the slip

A rajongók folyamatos támogatásának elismeréseképp az új NIN-album, a the slip, teljes egészében ingyenesen letölthető lett. Na ez az a május 5-ei bejelentés, amire mindenki várt.

A Ghostshoz hasonlóan most is négyféle formátum áll rendelkezésre: mp3, lossless flac, Apple Lossless és 24/96 wave audiofileknek. A különbség annyi, hogy a közvetlen letöltés helyett torrenten jön az anyag. Remélem ez nem fogja elrisztani a “torrent illegális” agymosásban részesült átlagos netezőket…

Egyedül email címet kell megadni, majd emailben érkezik – azonnal – a letöltési link. A torrent pedig tép, legalábbis nekem nagyon gyors volt.

Trent már a Ghostsal megmutatta, hogy milyen kirobbanó siker lehet egy ingyenesen szétszórt album. Ez a release is hibátlan lett szerintem terjesztési szempontból. És valami azt súgja, hogy a koncertturnékon ez a fajta adakozás igencsak meg fog térülni.

2 Replies to “the slip”

  1. respect

    Már le is szedtem a torrentbayről (ez volt a legegyszerűbb), igaz csak 400k-val jött, de annyi baj legyen.. >.< xD

    Egyébként engem tökre nem érdekelnek, a ghost albumon is csak valami hangok voltak egymásután.. De mivel ilyen jó fejek, hogy ingyen felteszik, így azért belehallgatok.

Leave a Reply