7 Replies to “Amúgy…”

 1. Hm, csak az a idézet szánalmas amit annak tartasz, de ezek az idézetek egy időben nem voltak szánalmasak, mert őket választottad, szóval mi változott, hogy most szánalmasnak tartod ???
  Ps. Bocs reggel ilyen vagyok kávé nélkül :)

 2. Tényleg kicsit emo-s volt az előző (más kérdés, hogy előbb volt az oldal, utána jött ez emo őrület :P), de nekem attól függetlenül tetszett :)

  Bár nekem ez is tetszik, szal lehet nem mérvadó a véleményem… :D

 3. Szerintem meg nem Emo, volt, hanem Gothic, de tekintve, hogy az emosok a gothic fanoktól nyúlnak, az egység sugarú user emonak gondolja, pedig nem az. Az meg hoz alkalmaztad az idézeteket, mit számít, neked tetszik, akkor meg nem kell megfelelési versenyre játszani, ez a te blogod, s ha neked a sárga háttér teszik vörös írással, meg a Firefly-ból teletűzdel idézetekkel, akkor neked az tetszik. A többiek meg elfogadják vagy nem. Szerintem…
  De mint már mondta, a tartalom miatt olvassák a blogodat nem a külalak miatt. Mondjuk vannak olyan dolgok mint weblap ergonómia, amit azért illik figyelemben tartani.
  Aztán meg “Talán annyi változott, hogy jobban megérzem mit gáz csinálni, és igyekszem elkerülni. Aztán sokszor nem sikerül…”
  Figyelj az ember mindig csinál gáz dolgokat, a weben, az életében, mindenhol, de ez a tanulási folyamat része. Ha már úgy érzed, hogy a régi sesam.hu külalak gáz, akkor ne rakd fel, ha csak részek gázosak akkor azokat ne rakd fel. De szerintem ez a kék kékkel ez nem te vagy. (Mondom én alap wp külalakú blogtulajként. ) Megértem, hogy valamit akartál, s ez lett belőle, ez is sötét, csak most kék. A régiben az égetett pergamen szerű belsőt imádtam, eredeti volt, s a tiéd. Neked kell döntened, s kitalálnod, én csak itt a számat tépem, s néha hülyeségeket beszélek. :)
  Szóval mindenki változik, megváltozik a szemléleted egy témában, idősebb leszel “felnősz” (már ha fel lehet nőni valaha? :) )
  Szóval szerintem ne ezen rágódj, hanem postolj, arról ami az eszedbe jut, ami megtörténik veled, erről szól ez a blog, s ezt szereti itt az összes olvasó.

Leave a Reply