M15

Több ablakból vízzel locsolták le a múzeum felé vonuló tüntetőket a lakók. Többen leálltak, és az ablakok felé kiabálnak, az is felmerült, hogy bemennek a házakba, hogy tisztázzák a dolgot. (i)

Ezen azért jót röhögtem. Úgy látszik a pestiek is rohadtul unják már az árpádsávos nagymagyarok destruktív melldöngetését. A békés tüntetők fele persze inkább elment Demszkyt dobálni – meg kővel a rendőröket, akik a sorfalat állták. (Ezek után én egy cseppet sem csodálkozom, hogy az ő zsebükben is kinyílik a bicska. Már a rendőrökében…)

Inkább ez a siralmas, – nem az ország állapota – hogy a miniszterelnök nem mehet el a múzeumkerti megemlékezésre, hogy az őt kifütyülők koncertje ne tegye tönkre az ünnepi hangulatot, meg hogy a főpolgármester vendégeire záporozik a tojás. Egy nemzeti ünnepen.

Én itthonról néztem a délelőtti ünnepi műsort, és tetszett. Egyházi Géza énekelt a Bánk Bánból. Ő volt Krolock gróf, amikor én láttam a Vámpírok Bálját, szóval inkább mindenki menjen el arra nyáron. Szerintem.

3 Replies to “M15”

  1. Ma én korzóztam egyet, (temető, meg minden, nyugi nem a következő kérómat nézem ki még :) )s alig láttam embert akin volt kokárda mondjuk rajtam sem. Mondjuk nem sokan voltak az utcán sem, szóval vidéken az emberek inkább otthon maradtak s nézték a tevét, a Goldfinger egész jó volt.
    Amúgy nem értem, hogy ezeknek ennyi pénze van, hogy 20 Ft-os tojással dobáljanak a “turbómagyarok”. amúgy várható volt, hogy most sem lesz normális az M15…

    Amúgy most ideiglenesen állomásozól itthon, vagy véglegesen otthagytad a felkelő nap országát ?

Leave a Reply