パーツ・ツウ

Na rekeszizmokat készíteni.

Szóval ott tartottam, hogy közigazgatás. Aztán lemésztam a hegyről, csináltam sült krumplit itthon, majd mehettem vissza japánórára.

Kiderült, hogy már annyira nem tud mit kezdeni velünk a tanár, hogy kitalálta, mindenki tartson a saját országának nyelvéről előadást. Na ez a mélypont, amikor már arra is képtelen, hogy felkészüljön, és csináljunk valami legalább távolról hasznosat. Nameg nem kicsit röhejes, ahogy az ilyen-olyan japánunkkal tartunk egymásnak előadást teljesen érdektelen dolgokról, miközben amúgy simán angolul beszélnénk egymás közt. Hiába, ilyen minőségi oktatás folyik nálunk, biza.

Na de a lényeg, hogy amikor lejöttem a hegyről tűnt fel a kissé túl könnyű táskám… szóval immáron negyedjére kapaszkodhattam fel szeretett Rokkosanunkra a padban felejtett könyvért. Avagy az órán olvasás veszélyei, ill. e sorok írója csak azt nem hagyja el ami rá van Ferrobondozva.

5 Replies to “パーツ・ツウ”

  1. Figyelj, nezd a jo oldalat.
    Amerikaban kezd divatba jonni egy “onmagunkat mozgasra _kenyszerijuk_” iranyzat: javasoljak nekik, hogy szalljanak le egy megaloval elobb a buszrol, ne hasznaljak a liftet, ket kulonbozo boltban vegyek meg a sort meg az ujsagot -> nem mozgunk eleget. Ha nalad a hegy + jo japan levego (?) + utolso negy torteneted kombot nezem, ezzel nem lesz gondod :)

  2. Utólag tulajdonképpen vicces. Meg az is, hogy mindig felülmúlja a valóság a várakozásaimat, ti. mi a legrosszabb ami történhet, gondolom én, és akkor kiderül hogy nem az. :D

    Part 2. Lehet hogy jövő héten sorra kerülök, de lehet hogy nem. Amúgy senkit nem érdekel mit mondok. Nyilván hogy finnugor, hogy körben tök más nyelvcsaládok vannak, speciális karakterek, kétbetűs hangok, képzőjelrag, ilyesmi.

  3. Próbáld meg bemutatni a különböző tájszólásokat, szegedi/pesti/őrségi.. de még legalább van 2-3 még ezen kívül asszem :)
    Lehet, hogy akkor valamit ráéreznének, vagy úgy lenének veled mint Obelix a rómaiakkal.. :D

Leave a Reply