8 Replies to “meh”

 1. Megoldás: dohányoz te is, nem egészséges, nem jó, de legalább nem fog annyira zavarni :D
  Amúgy elárulom, hogy a dohányosokat is zavarja a füst, csak az a egészben a vicc, hogy vannak már nagyon frankó szag és füstszűrők amik szépen eltüntetik akár egy kis pincekocsmából a füstöt, csak a tulaj inkább új M3-s BMW-be rakat extra fényzést, mint hogy az ár töredékéből szerezne egy airborzot, vagy valami hasonlót .

 2. mondjuk engem személy szerint utólag nem zavar a füstszag, inkább még a szórakozás helyszínén zavar maga a füst, ha túl tömény. igazság szerint nekem a kocsma általános hangulatához hozzátartozik, hogy füst van. persze azt nem szeresem, ha kifolyik a szemem, olyan tömény a szmog, de ha nincs, az is teljesen más hangulatot teremt (pl chicagoban voltam egy kocsma-koncerthelyen, ahol tilos volt a dohányzás, és hiányoltam a füstöt, tekintve, hogy egy kezdő zenekaroknak helyt adó, középkategóriás kis helyről volt szó)

 3. Vizipipa cool, csak a belevaló anyagot kell kiválasztani, lehetőleg ne “fűnyíróból szerezzél”. Mondom én míg nem voltam Hollandiában XD.
  Amúgy talán az egyik “legegészségesebb” dohányzási forma a vizipipa, merthogy hideg füstöt szívsz.
  Amúgy aki még nem szívott tömény szivarfüstött, az nem tudja, hogy mi a füst, nah az után még én is fogyasztó lennék egy oxigénbárban, annak ellenére, hogy néha én generálom a füstöt…

 4. Nálunk a koliban minden buli után éktelen ruhaszellőztetés folyik, ami nem különösebben egyszerű, tekintve a szoba igen minimális méreteit (érzékeltetésként: a két ágy között max egy közepes terpeszben tud megállni egy kisebbfajta ember). Viszont ha nem lenne füst a szórakozóhelyen, nekem is hiányozna.
  Vizipipa meg jó:D

Leave a Reply