szerverlefoglalások

Először a Webisztánon láttam, de az SG.hu is megírta: tömegesen foglaltak le torrent és FTP oldalakhoz kötődő szervereket Magyarországon.

Igazából mindent meg lehet tudni a cikkekből. Ami szerintem viszont orbitális nagy disznóság – és nagyon nincsen jól – hogy egy nagy rakás ártatlan tartalom is áldozatásul esik az ilyen begyűjtéseknek. Annak a gyanúja, hogy egy szerver tartalmaz illegális dolgokat nem kellene elégnek lennie ahhoz, hogy évekre bizonyítékraktárba kerüljön. Ha van egy szerverem és valami jófej gyerek rámutat, hogy ő úgy tudja erről fut a mininova, akkor hónuk alá csaphatják és vihetik is a hardvereszközök mai élettartama szerint örökre?

Valamint várom, hogy valaki megmutassa hogyan lehetne ma Magyarországon legálisan angol nyelvű sorozatokat beszerezni például. Megvenni csak akkor lehet ha a sorozat végén kijön a DVD. Letölteni mondjuk iTunesról lehetne, ha az lenne kis hazánkban. Egyéb ötlet?

Amit biztosan nem old meg az ilyen razzia: nem vesznek többen CD-t meg DVD-t. Sőt. Valamint nem tölt le kevesebbet a magyar.

Can’t stop the signal.

2 Replies to “szerverlefoglalások”

  1. Péter meg is mondtad, hogy miért megy mindenhol az illegális torrent, mert a kiadók nem teszik közzé a dolgokat mindenhol, ergo nem elérhető…, ez meg szerintem az ő Fa****uk. Rá kéne jönniük, hogy vége a fejőstehén üzemmódnak, de aki megszokta, hogy semmiért kaszál, az nehezen adja fel ezt. Anno amikor az mp3 bejött , a kiadók körberöhögték, s azt mondták, hogy ez soha nem lesz ellenfele a cd-nek, most meg próbálják menteni a a menthetetlent.

Leave a Reply