hát gratulálok…

Ez annyira szánalmas, hogyha nem én (is) lennék a szenvedő alany, már rég hangosan röhögnék. A japán igazságügy-miniszter nyilatkozata:

“A barátom barátja az al-Kaida tagja. Én magam nem találkoztam vele, de hallottam, hogy két-három évvel ezelőtt többször is járt Japánban. […] Tény, hogy a hozzá hasonló külföldiek akadálytalanul léphetnek be az országba. A biztonságra nézve ez egy roppant kedvezőtlen helyzet.”

(BBC: Japan minister in al-Qaeda claim)

Persze minden gaijin terrorista. Mint az közismert.

One Reply to “hát gratulálok…”

  1. Kedves Magyar Baratom,

    En nem 外人vagyok, hanem 害人。Ezeknek az eszement, fasiszta , alszent (偽善者) es mindenekelott sulyosan paranoid hulyeknek a logika ertelmetlen szo. Ha ujra hazamesz Magyarorszagra tudnal-e valamit tenni azert hogy a potencialis turistak es “tanulok” – itt oktatas nincs, megtudjak, hogy mar a 入国 idejen megalazzak oket es a folytatas is azonos. Valoban ezert akarnak penzt kiadni? Az EUnak japanellenes intezkedest kellene tennie. Ha idejeben meg nem allitjak oket, ketsegtelenul a kovetkezo haboruba viszik a vilagot.
    Kerlek, gondold meg a szavaimat , en mar 15 eve itt elek es lattam mar eztーazt. Es orulok, hogy olvasod 有道 出人 blogg-jat.

Leave a Reply