schedule

Na ilyen az órarendem. (Meg az egyetem tárgyfelvételi rendszere.) Átkapcsoltam angolra, de még nem tökéletes a dolog, hiszen a japán politika szeminárium tárgyneve megmaradt japánnak. (Kattra nagyobb.)

2007 Fall Semester schedule (thumbnail)

A tárgyak a kódok alapján azonosíthatók. Az U jelűek kyogenek (alapórák) vagy nyelvórák, az E a közgáz karhoz, a J a jogi karhoz tartozik, a B pedig Business Administration óra. Láthatóan szép vegyes, nemzetközi jogi órám meg – ami elvileg a szakirányom lenne, vagy mi – nincs is…

Azért a tárgynevek megérnek egy misét. Pont akkora hülyeség a nagy része, mint amekkorának a neve alapján tűnik, sőt.

Egy szóban összefoglalva halálszar.

5 Replies to “schedule”

 1. Csak nehany megjegyzes:

  Tejima az en idomben meg tartott egy vizsgat a felev kozepen. A konyvet erdemes megvenni es tisztessegesen megtanulni, mert csak ugy mehetsz at. En kb egy honapig keszultem ra oriasi tempoval, ha egesz nap folotte ultem akkor is csak ot oldalt sikerult ledaralni, ugy, hogy ertettem is, hogy mirol van szo. Mondjuk en elsos voltam ugyhogy neked mar biztos konnyebben fog menni. (Azt hiszem ez volt az elso es az egyetlen vizsgam amire a felkeszules hasonlitott egy magyar egyetemi vizsgaidoszakhoz?)

  Az a Nihon seiji cucc nem tudom mit takar, de valoszinuleg semmi jo nem fog kisulni belole, plane ilyen idosavban. (Nihon seijiben a legmenobb tanar egyebkent is Iokibe).

  A Kansaios fejlesztesi oran meg egesz pontosan felrohogtem… :) Poen.

  A kyogenek kozul a matekos, ha ugyanaz az anyag amikor en voltam, tokjo lesz. Legalabbis nekem nagyon tetszett, es a pasi is tokjo fej.

  Gambatte…

 2. A te könyvedet használom, úgyhogy utólag is köszi. :D Viszont tényleg borzasztó olvasmány.

  A 日本政治 az 応用研究… és abból négy kredit kötelező. És persze mind politikás… amúgy borzasztó és simán tovább tartják akár egy-másfél órával is.

 3. Tenyleg, nalad hagytam a konyveimet. Pedig mennyit gondolkodtam rajta, hogy kidobtam-e oket! :D

  Na tessek akkor ala van huzigalva az egesz. Esetleg meg furiganazva is? Peti, ritka jo dolgod van.

Leave a Reply