I'm not god but if I was I'd be an angry god

Azt magyarázza el nekem valaki, hogy az hogyan létezhet, hogy van egy album, és abból két szám ID3 infoját hiába írom át, ha fejreállok is visszaírja a régire az iTunes a következő indításnál. Nem, nem vagyok ideges…

8 Replies to “I'm not god but if I was I'd be an angry god”

  1. várjál, mert winampnál soxor van hogy nem figyelem az idtag v1et és hiába updatelem a v2-t :) aztán meg vissza. bár flac esetébe is vannak gondok, minden kicsit másképp őrzi meg az infókat.

  2. Úgy hangzik mint egy cache/automatic ID3 save bug. Valamiért azt hiszi kilépéskor hogy még a régi ID3-ak élnek. Nem, megoldásom nincs. Esetleg próbáld úgy hogy megváltoztatod de nem játszod le, hanem kilépsz utána. Hátha úgy működik.

  3. Hülye kérdés, de nem ez, de hasonló problemám volt vistával is, szóval tényleg csak félve kérdezem, nem írásvédett a cucc, vagy a itunes nem lockolja ha használja a fájlt, valami hülye defult beállítás miatt ami az update miatt jött elő ????

  4. Nekem is eszembe jutott, de ez egy album, és a másik X file nem csinál ilyet. Lehet hogy benne maradt egy kóbor ID3V1 vagy valami bug miatt az iTunes nem frissíti a saját xml adatbázisát és az alapján rakja vissza, nem tudom.

    Linux/BSD attól hogy egy file meg van nyitva bármit lehet vele csinálni. Át is nevezhetek egy mp3-at miközben hallgatom, vagy átteszem máshová, és semmi baja nem lesz. Csak a win ilyen ló. :D

    De megoldottam, átírtam az ID3-at Linuxon, és azóta jó.

Leave a Reply