Országimázs

“Got onto the plane, worked on the plane until my computer died, slept a little, then changed planes in Amsterdam, and flew to Budapest where I am now posting this on the astonishingly expensive local hotel internet.” by Neil

6 Replies to “Országimázs”

 1. Haha Hát a luxust meg kell fizetni.. :)
  Az más kérdés, hogy 2007-ben az internet miért számít ennyire luxusnak. Mondjuk nem írja, hogy hol, milyet és mennyiért kapott, de ez az imázs szempontjából lényegtelen is.

 2. Kéremszépen, ha olcsó netet akar, akkor go spanyolhon, azt kell keresni egy fon, hot, verry hotspot-ot :D
  Amúgy tényleg mit várt abszurdisztántól??? SeSam te felkészültél már arra lelkileg, hogy e kies honunkba hamarosan vissza kell térned ???
  Hol Mac-et venni mazohizmus, hol a net lassú és drága, s hol az ip-tv hez telefon is kell (csak tudnám, hogy miért ?? :( )

 3. ..s hol a 720p-ről és a 1080i/p-ről jóformán csak a mesékből hallottak.
  Egyébként múltkor Sesam írta, hogy nem szokott tv-t nézni. Legalábbis Japánban. De lehet hogy Pákó az Activity-ben már jobban tetszik neki ;)

 4. Hát én ahogy nézem Péter izlését , meg főleg amiket olvas, meg merek kockáztatni, hogy nem. Egy filmbuzinak fekete Pákó ??? Ahhh, akkor már inkább egy fa katanával történő bélkiontás, az is kellemesebb, mint a mai kertv-ék saját készítésű műsorai…
  Amúgy hd lessz hamarosan a T-com bevallotta hogy őszel indítja a pilot beruházást Pesten egy új lakóparkban (panel erdő turbóval és bőrüléssel :) ). Szóval én is arra várok, mert sajna én csak akkor tudok tv-t nézni, mikor van időm, s a filmek nem akkor vannak (este 10 uán ….és fél 2 között :) ) ergo nekem megéri a pár ezressel több az ip tv-ért mikor most fizetek vagy 3 k-t és csak vacsi mellé kell a tv… mert másra nem tudom használni.
  Amúgy ma is tudsz magyarországon nézni hd-t csak nem online stream-el, hanem offline…. csak hát ugyé az kissé non legal kategória…

Leave a Reply