BBC Asia

Nálunk is bevezethetnék: Japan activist posts finger to PM. Mondjuk kezdetnek a Magyar Gárda mutathatna példát – mint semmitől vissza nem rettenő nemzetvédők -, elküldhetik kisujjukat a miniszterelnökünknek. Ugye ha már elveink vannak, legyünk stílusosak.

Komolyabb vizekre evezve ugye volt róla szó, hogy Japán, a csodálatos ősi kultúra hazája, nemcsak hogy életben tartja a halálbüntetés intézményét, de jól működő diktatúrákra jellemző módon titokként is kezeli, mikor akasztanak fel valakit. (Akasztanak bizony, nem ám “humánus” injekció vagy valami. Már ha egy gyilkosság lehet humánus.) Most fény derült arra – legalábbis számomra -, hogy még a neveket sem hozzák hivatalosan nyilvánosságra: Three prisoners executed in Japan.

Végül igazi WTF cikk. Én futok napi 5-10 kilométert, helyzettől függően. Nyolcéves kínai lány két hónapja napi 84-et. (China girl completes 3,550km run) Mmmkay.

2 Replies to “BBC Asia”

  1. Hm, ez egész jó gondolat, hogy mit is kezdjem a Magyar Gárda, a fölös idejében, még mielőtt valaki megalapítja ellenük az “amuri Partizánokat” , vagy a “népi Vörös Hadsereget” vannak még ötleteim :D

Leave a Reply