gg (QQ)

Azt hiszem ez a vég: ruhákról/divatról szóló post.

Elgondolkoztam vajon egy Igazi Férfi miről írhat a blogjában. Arról, hogy meghívták Maranelloba Ferrarit tesztelni? Hogy milyen volt a zenekarának a fellépése a Szigeten? Hány nővel jött össze amikor három hónapig San Fransiscoban volt a vízilabdacsapatával? Esetleg fikázhat BKV-t, geekeket, emokat, politikai pártokat vagy más bloggereket.

De lehet hogy ez Igazi Férfi maximum tematikus blogot írhat. (Ahol a postoknak legalább 40%-a fikázás, és sokat szerepel benne a “dugni” szó.)

3 Replies to “gg (QQ)”

  1. Jah vagy arról, hogy miként szerelte meg a lassan OT rendszám érett RX-7 gyújtását, vagy hogy mik azok a napi problémák amitől “lerakja a haját az asztalra, s kiveszi az agyát a fejéből, hogy sütkérezzen az uv sugárzás alatt ..” De nézd a jobbik oldalát, ha arról kéne írnod, hogy a japán bnőd elvit vásárolni és az előbbi postban említett “cica-nadrágot” venni, s te próbáltad fa arcal azt mondani, hogy jól nézel ki benne, mert ha megpróbálod megmagyarázni, nekei, hogy nem, akkor minimum “bakaaa” vagy (ha már szabad ezt mondani fonetikus átiratban) vagy fejbe leszel küldve egy komplett masszázsfotellel az elektronikai osztályról …
    Ugye nem is olyan rossz ez as post :)

  2. OT rendszám – kössz :P

    hát divat és stilus. túl sok ember van, sok ízléssel.

    én pl a “bogár” napszemüvegektől mászok falra. azok igazi triggerek számomra (meneküléskényzer)

Leave a Reply