kitten

A napi hírekben olvastam, hogy letartóztatták a pólóárus kandúrt, méghozzá vicces körülmények között. Nem ment az üzlet, kellett már egy kis ingyen reklámidő? Nagy megélhetési szabadságharcos a gyerek azt meg kell hagyni.

Valahogy elkeveredtem barátnője blogjára, ahol rögtön feltűnt az “öt éves az NWL” címke. Nofene, mégis van jelen journalnál öregebb dothus webnapló? Nos ha van is, az NWL nem az, ugyanis az első bejegyzés az archívum szerint 2002. augusztus 16-ai. Akárhogy is számolom az csak idén augusztusban lesz öt év. (Innentől miért higgyek el bármi mást amit ír?)

0 Replies to “kitten”

  1. Okoskában fel sem merül, hogy esetleg korábban nem adatbázisban tárolt és blogmotor által generált blogom volt, ezért az csak statikus fájlok formájában van meg, amit nem volt energiám egyenként felvinni az adatbázisba. És ezért nincs benne.

    Atyám, hogy mikkel képesek egyesek tölteni az idejüket.

  2. Nekem sem volt vagy másfél évig blogmotorom, csak kézzel szerkesztett HTML. Váltáskor gondoltam az integritás megér ennyit, és szépen bemásolgattam egyenként a bejegyzéseket, tartott max egy óráig.

    Mindenesetre gratulálok az öt évhez. ;)

Leave a Reply