lady in the water

Briton’s body found in Japan bath, avagy veszélyes dolog angolt tanítani Japánban. Ide vezet az európai/amerikai kontrollálatlan japánmánia és a japánoknál előforduló beteges gaijin-fetisizmus. A follow-up cikkben (Father seeks justice for teacher) közölt kép alapján mondjuk elég pszichopata feje van a feltételezett gyilkosnak. A szerző dulakodást nem említ, vannak viszont szétszórt ruhák, szóval akármi is lehetett, ám én mégis arra hajlok hogy Ichihashi a főhunyó az ügyben.

Nem véletlen, hogy a feltételek az angoltanárok esetén általában a következőek: 1) かわいい 2) 女の子 Azaz aranyos/cuki és lány. Ehhez hozzátartozik (mielőtt nyughatatlan honfitársnőim nagy számban próbálnának emigrálni az országba, ahol “a csapból is anime folyik”) hogy a jól fizető, komoly állásokba anyanyelvűeket keresnek. Tehát USA, UK, Ausztrália. Ázsiaiak szóba sem jöhetnek, akkor sem ha ne adj’ Isten anyanyelvi szinten hibátlan akcentussal tudnak angolul. Csak a gaijin-fej a hiteles.

Az erősebbik nem tagjai szerintem nagyobb biztonságban vannak, legalábbis kicsi az esélye, hogy egy feltüzelt kielégületlen harmincas OL a kádba fojtja az angoltanárát…

0 Replies to “lady in the water”

  1. Hm, hát ha kádba nem is, de másba még igen, :) (a’la axe reklám ), szóval csak ovatosan az OL-el :)
    Mondjuk Péter ilyen dolgok bárhol előfordulnak, nem csak japánban, nézd meg az USA-t hát ott is vannak durva dolgok, itt legalább a csávót elfogták, s csak egy áldozat van, de maradjunk csak szűkebb hazánkban nem tudom emlékszel e , a két tini lányra, és a taxis srác estére, akik szó szerint vették a szöveget, “haverok, buli, fanta” Mondjuk Ők csak balhét és pénzt akartak, de azért ez elégé gáz egy 16 éves kiscsajnál. Vagy csak gondoljunk a régi idők nagyjaira , a ciános asszonyokra, akik a férjuruk vacsoráját tuningolták egy kis méreggel. Vagy a mostani történésekre, a lányra, aki nem is olyan régen halt meg Mo-n, gondolom emlékszel rá, szépen tele volt vele a magyar net. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem csak a japánok zakkantak, nekünk sem kell messzire menni , csak ide a Dél- Alföldre, vagy fel Északra, az orosz határ felé. Mondjuk azt szeretném, egyszer tudni, hogy az ilyen emberek fejében, mi mehet végbe, ekkor amikor megölnek valakit, vagy felgyújtanak, bár szerintem, ezzel nem csak én vagyok így. Amúgy nem tudom, mit van megdöbbenve az apa, ilyen bárhol előfordulhat, a lányát akár otthon is megölhették volna, amikor a közeli Mcdriveban megáll kajálni a barátnőivel, vagy sinán felrobbantják az arabok a buszt amin utazik, volt már rá példa Londonban is, de ennek ellenére az emberek élnek, s nem gondolnak a félelemre, ha pedig a srác bűnös, nem hiszem hogy hosszú idejig fog még élni, tekintve hogy japánban még dívik a halálbüntetés…

  2. Még nem kapták el, csak körözik. Viszont ha rendőrkézre kerül is, nem hiszem hogy a legsúlyosabb büntetést kapja. Halálra olyanokat ítélnek, mint például a tokiói metrót elgázosító Asahara. Ettől függetlenül – bár részletes ismeretekkel nem rendelkezem – a japán börtön mint olyan nem lehet egy túl vidám hely… Elég keményvonalas az ország ebből a szempontból.

  3. Mondjuk, azon is lehet vitatkozni, hogy mi a nagyobb büntetés, az embernek, ha tudja, hogy most ez kicsit fájni fog, mikor felkötik/megvillanyozzák, vagy az elkövetkező 50 évben egy 2*2 m-es lyukban fog “rohadni”, nah ezen szoktak még a szociológusok szépeket vitatkozni.
    Amúgy Asahara még mindig a levegőt szívja vagy tévedek, amúgy ha jól emlékszem az Ő kedvenc “játéka” volt az árulókat ipari mikróban meggrillezni ?

Leave a Reply