tabs

A Macen még maradt néhány tab.

Dim Vista a Forbes.com-ról. Eredetileg a Yummie-n láttam ha jól tévedek. Szeretnék egyszer én is ilyen angolsággal írni… Valamint Bill védi a mundér becsületét a Newsweekben. Szerintem kicsit nevetséges a menüelrendezéssel jönni, meg azzal, hogy a Macet naponta feltörik. Kedves Bill, az én Windows XP-men három dolog van: Anarchy Online, Firefox és egy ingyenes AVG. Ehhez képest egy hónap alatt kétszer játszotta azt, hogy spontán újraindult minden ok nélkül. Én is azt mondanám, hogy hardver ha a Gentoo nem menne rajta hónapokig. WoW-oztam is linux alatt, mielőtt valaki a grafkártya terhelésével jönne. És igen, nem Vista, mert a fél gépemhez nincs driver.

Többen kérdezték ugyan mi olyan jó a HDTV-ben. Na ez. Anyám, ha lenne egy milla yenem… úgy kb.

Girls Gone Wild, the Dreamfall edition. Ragnarnak mindig is volt ízlése. Ha ezt valaki tényleg megcsinálná…

0 Replies to “tabs”

  1. Jah, hdtv, ezek a képek ütöttek, tényleg annyi egy 1080p-s lcd? Mondjuk egy jobb wide lcd hozza kb ezt 30 ” környékén, de mondjuk gondolom az sem 2 yen. Bár ha egy ilyenhdtv-re adnád a fejedet, akkor indulhatnál új kéglit is keresni, mert szerintem kicsit válban szűk lenne hozzá a szobád, de szerintem ezzel mindenki így lenne, ha hozzávágnának egy hd képes lcd-t :D
    A vistával engem az akasztott ki, hogy ugye bár van egy jó kis SB live hangkeltőm, s amire nekem kell (mp3/wow/dvd film nézés) arra tökéletes, s meghajtja szépen a crativ 5.1-es handszóróimat ( a szomszédok nagy bánatára, Lincshangulat on …) De ha bejön a vista akkor vehetek X-Fi-t hogy legyen 5.1 , szóval miért is, jah és akkor már nem is beszélek a plusz 1 giga ramról, meg az új VGA-ról, szóval ergó dobhatnám ki a gépemet, amivel perpil elégedett vagyok, már lassan én is kezden összeesküvés elméleteket gyártani, mint Mel Gibson, csak én még nem látok fekete helikoptereket és nem zárom kulcsra a hűtöt :)

  2. Csak a hasamra ütöttem és írtam egy számot.

    Az SB-ről én is hallottam rémtörténeteket, ugyanis nekem is egy használt SB Live! csücsül a gépben, miután az alaplapi AC’97 nem tud hardveresen keverni. Vicc ez az egész Vista, hiába. És csak hajtják, hogy milyen szép… ><

  3. Jah, igen, a szépség a lényeg, az hogy keresztbe fagy ugyan kit érdekel, amúgy szerintem a OSX is jól néz ki, de az XP-t is lehet tuningolni samurize-val, ami még mondjuk ki, hogy fényévekkel stabilabb, mint a vista a jelenlegi állapotában. Amúgy a napokban láttam valami SB live drivert vistához, bár nem próbáltam ki, (nem vagyok mazohista, ezért nincs is vistám :) ), de szerintem, tekintve, hogy a directsound nincs a vistában, ergo talán stereoban szól a Live, úgy meg minek ???

Leave a Reply