főnix

Hogy miért volt csönd? Ez olyan szünetes dolog, nem volt kedvem írni. Meg Anarchyztam. Régebbi kérdésre, igen, WoW mint olyan már nem aktuális. Igen, valóban a legfejlettebb MMO amivel eddig játszottam, bejön a rajzfilmes grafika és a játékmenet valóban eddig nem látott szinten élvezetes. Amíg 60 nem leszel és vagy mész raidelni vagy ülsz ölbe tett kézzel. És ez sajnos rettentő gyorsan megvan. Kedvenc skót ex-guildtársnőm három nap alatt gyűrte le a kiegészítő 10 szintjét. A raid mint olyan meg biztos jó dolog ha azonos időzónában vagy a másik harminckilenc emberrel… de szerintem iszonyatosan túllőttek a célon azzal, hogy gyakorlatilag csak negyven nolife lény rendszeres munkájával érhető el az endgame content.

Ma meg a reggeli lakásutánfutás után beőrölt az Internet kereke. Filmbuzin kezdtem, ahonnét kilinkelődtem a Yummira. Ez utóbbit olvasgattam hosszú órákig aztán kis kitérőkkel. (Például indexed.) Ez a Human gyerek tud valamit. Nálam mindig pluszpont az ilyen jóféle előremutató gondolkodás. RSS lett belőle. (Majd egyszer megosztom az RSS listám is.) Ehhez hozzátartozik, hogy rohadna el az Adobe, de masszívan. És felfedeztem a Safari azon idegesítő szokását, hogy a “back” gombra kattintva újratölti az oldalt ahelyett, hogy előrántaná cache-ből mint a tűzróka. Kényelmetlen. Aztán esett le, hogy van fél órám elkapni a Kansai Super hétfői akcióját, nevezetesen hogy az egész bolt – kivéve alkohol és dohányáru – 10%-kal leértékelve hazavihető. (Na csak még ezt az egy tabot elolvasom. Jé egy link… Embertelen mi időt lehet ezzel eltolni.) Kabát fel és már megint igényesen a’la melegítő mentem utcára…

A Blumerben persze mikor máskor jönne szembe az első normálisan kinéző helyi női egyed mint ilyenkor. Tényleg teljesen rendben volt, ruha, mozgás. Idén az első. Tartok tőle egy kezemen fogom tudni megszámolni az ilyen harmadik típusú találkozásokat év végére. Gyanakodtam, hogy külföldi, de ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Hallom otthon hó esett.

0 Replies to “főnix”

 1. Hó? Biztosan valahol, de a Grippen fészekben jelentem ,max eső volt.
  Amúgy a BC +10 szintjére és a 3 napos absolválási időre mit mondjak, van más is a WOW-n kívül, én még mindig 66 vagyok, de tegnap összefutottam egy 70-es Blood elf palaával, khm,…
  Amúgy most már kisebbek a raidek, bár kissé idegelő, hogy naponta 5* hívnak raidbe, mert a wariorokat, lenullázták, druid kell a raidbe, ahogy mondanák. A reggeli időelcseszés netezéssel ismerős, tavasszal szokot nálam burjánozni, bár felétek már lassan tavasz van. Lehet, hogy ez játszott közre a lokális női vonal újravirágzásának. Vélemény?
  Amúgy egy kérdés, hogyan oldottad meg, hogy ne raboljon le a Blizz, mert én is akarok majd egy kis szünetet, vagy simán Del acc gomb és telefonos dumcsi a francia alkalmazottal ???

 2. Na és ezt hogy csináltad? Bankba be és letilt a Bliz europe ? Vagy ezt már defaultban tudja a japán netbank /visa kártya kombó ?
  Ne légy kishitű, majd csak látsz egy pár cuki japán csajt, bár öszintén amit én a netes felhoztalban láttam(flickr/picassa/massamania (nah jó az azért dúrva) ) sajnos igen elkeserítő volt. Amúgy javaslom a massamania olvasását, kicst dúrva társadalomkritika japánról. :)

 3. A Blizz kártyarendszere alapban egy rakás medveszőr. Tíz esetből kilencszer visszadobta, hogy nem jó az ellenőrzőkódom, és egyéb finomságok. Szóval tényleg csak annyi volt, hogy valami “cancel” gomb, és kalap. Semmi trükk. A telefont most hallom először.

  Netbankot akartam erre küldtek egy háromoldalas levelet full kanji. Szal arról letettem…

 4. Jó, hát nekem sem ment elsőre a kártyás fizetés az alap bankomnál, elöször egy másik bank netkártyája volt, de aztán a régi kártyám elhalálozása után inkább kértem egy normális visat, azzal már ment, de már nekem is volt, hogy a blizz átcsapot hörcsibe és kétszer emelte a havidíjat :(

Leave a Reply