mac+law

Ki gondolná, hogy az ilyen látszólag sehogy sem kapcsolódó keresőszavak is képesek izgalmas eredményt hozni: Mac Law Students. Mondjuk teljsen logikus, ez – gondolom – pont egy olyan szakma, ahol az ember életét rendkívül megkönnyítni egy kis technika. Jegyzetelni is egyszerűbb (lenne). Már ha nem néznének ki az óráról egy laptoppal. Írni meg kezd kényelmetlen lenni.

Persze ezek az emberek tanulnak is valami értelmeset, nem csak prüntyögnek, ellentétben a helyi oktatási rendszer résztvevőivel.

0 Replies to “mac+law”

  1. Öszintén, néztem az iPhone tudását, ok szép, de valahogy a lényeg elveszett a nagy sürgés forgásban, ha jól értettem a cikket, akkor a mac nem engedi a külső fejlesztőknek, hogy hozzányúljanak a telóhoz, ha félrenéztem, bocs még most kávézok :), amúgy technikailag nem egy nagy csoda az érintőképernyőt leszmítva, de azzal meg még annyi nyűg van mint atom,talán egy pár év múlva, ha jönnek az új tapogatható kijelzők,meg ugye az aksi, gyenge és bele van heggesztve, mint anno az első ipod-ba, s ez sem cserélhető, otthon olcson. Szóval nekem inkább egy újabb nokia N serie teló jobban bejönne, a symbian os-el, mert arra tényleg minden van.
    Amúgy mit lehtne még az iphonba berakni borvát? :)

Leave a Reply