Magyarország


Még otthon hívta fel a klipre a figyelmem anya.
Jó ideje volt már, de ez nem igazán veszít az aktualitásából szerintem.
Engem legalábbis nem szűnik hergelni a határtalan emberi butaság…
Szilvia hangja pedig igéző.

0 Replies to “Magyarország”

 1. nekem ez jutott eszembe erről:

  http://tdyweb.wbteam.com/EljenMagyarorszag.htm

  ezt sanyi barátom küldte nekem még a magyarországról szóló prezentációmhoz. végül nem használtam fel, de ide szerintem pont illik :)

  amúgy de nem bírom, amikor összejön a krém, és szétcsesznek egy számot a exhibicionista hajlításaikkal és jajdejazzesvagyok attitűdükkel.

  még mindig ibolyka a menő!!!! :)
  ki az az operaénekes, vagy kicsoda?

 2. igen, pont ez a bajom vele, és itt kapcsolódik nálam a kettő:

  szerintem ez a klipp nem arról szól, amiről akarták, hogy. mi az, ami megmarad belőle? hogy mindenki happy, szilvi igéző, vagy ibolya önmagában jobb. a manír elvisz a sűrű rengetegbe.

  ha ezt le akarjuk rántani, és arra figyelni, amire akarták, hogy, akkor meg ugyanannyi mondanivalója van a budapesttv-s bácsinak is. ő is az egységünkről énekel, ti. szózat.

  így szerintem messzebb kerültek az ügytől.

 3. Szép ez a videó.

  Sajnos a hozzáfűzött kommentár összekever néhány dolgot. Akik tüntettek, nem Magyarország ellen tüntettek. Azért tüntettek, mert ez az ország milliókat hagy cserben. A cigányokat, akiknek a legújabb generációja lányokat éget meg, tanárokat rugdos, hetvenéves néniket rabol ki. Az összes szegényt: ha rossz helyre születtél, nincs esélyed kitörni belőle. 3,3 millió ember ma ebben az országban kevesebb mint havi 50.000 forintból él. Értitek ezt? Cserben hagyta a középosztályt, elszegényítenek, ráakasztanak minden terhet, holott már most is hitelből él. Sorolhatnám tovább..

  Aki nem jár sokat vidéken, vagy Pest bizonyos részein, annak erről fogalma sincs. Legalábbis ezt vélem kiolvasni abból, hogy Sesam mintha a “netörténjensemmimertmitszólakülföld” szerint gondolkodna.

  Konkrétabban a tüntetésekről: meg lehet kövezni, de én egyetértek velük. Nem a vandálkodással, hanem azzal, hogy erőszakkal be akartak menni a tv-be felolvasni valamit. Mert itt hiába tiltakozol, a kormány megy a maga feje után. Ezt így nem lehet csinálni. Különösen nem egy olyan bohóccal, aki még büszke is rá, hogy becsapja ezt a nyomorult országot.

Leave a Reply