a dió héja

Na ez is egy olyan hétvége volt, amikor közel sem sikerült mindent megvalósítani, amit terveztem. Nem az első és nem is az utolsó ilyen, attól tartok. Járt Kobében a Mikulás egy buli formájában; rájöttem, hogy továbbra sem halgatok populáris/minőségi zenét; felfedeztem, hogy Sienna Guillory is volt Helen; és hasonlók. Most valami önmotivációféle kellene a jövő hétre.

0 Replies to “a dió héja”

 1. ugyan nem on, de motivacio: penteken ujra parti! :) amugy meg ne szold le a zeneidet, mert en is azokat hallgatom :) es Leon-dvd-det nem tudta lejatszani a kis sony vaio-m, sot naon furcsa hangokat hallatott. tipp, h miert?

 2. Hat Peti,

  Esetleg egy kis negativ motivacio… Gondolj arra, hogy nem kell holnap masfel oras happyot tartanod negy professzor es husz osztalytars elott egy olyan anyagbol aminek a felerol lovesed sincs… Es meg a handoutot sem ejnek ejjelen kell megirnod hozza… Meg neked nem kell hogy buntudatod legyen hogy az egesz minden helyett a neten logsz es blogokat olvasol… ;)
  Elvezd az eletet amig lehet. :D

  Egyebkent ha meg mar a fozesnel tartunk, ha olyan nagyon unatkozol, atjohetnel ram fozni. Mas idok jarnak ugye… Es ezek utan biztos nem kene felned a himsoviniszta belyegtol! Na?

  Na jo megyek vissza a “disease-carrying organisms” definiciojahoz. :( Ha holnap eletben hagynak, penteken ott leszek.

 3. ez tokjo otlet:)
  egyebkent en itt tenyleg meg vagyok botrankozva, hogy a szomszedomnak, az indiai csajnak foznie kell a koliban levo indiai pasira, aki amugy csunya, oreg es nos. szal eldontottem, hogy kiegyensulyozom a merleget, es majd en is fozetek vele magamnak, hogy ne csak a brutalis-pfuj himsovinizmus aldozata legyen:)) nomeg, mert imadom az indiai kajat:)

Leave a Reply