Sok van, mi csodálatos…

Azt hiszem sikerült jelentős számú furcsasággal találkoznom ebben az országban. Ahogy elnézem viszont a forrás kiapadhatatlan. A következő szösszenetet a <monster> fórumra pakolta ki egy guildtársam. (A dolog felveti azt az érdekes kérdést, hogy vajh’ hogy bukkan rá az egyszeri WoW-geek egy ilyesmire?) Mindenesetre Keiko mindenkit lenyom. (Szó szerint!)

Keiko’s homepage

0 Replies to “Sok van, mi csodálatos…”

 1. Keh, wtf? ááá, wtf? ááá and wtf? Volt az első reakcióm :)
  S aszem a második is. De tekintve, hogy a japán vallás a sintoizmus, elég szabad ebből kifolyólag elég szabatosak, a mi európai szemünknek. Vagy tévedek SeSam?
  Bár lehet, hogy neki van igaza, bulinak veszi az életet és próbálja jól érezni magát, bár nem akarok belegondolni a lelkivilágába, mert hogy ha ezt egy srác csinálja, hát az még nálunk is elmegy, max megkapja a falu, a város bikája címet. (tudom, most a csajok le hímsovinisztáznak, de legyen, nem direkt volt …), de hogy egy csaj csinálja ezt ? Bár lehet, hogy idővel lenyugszik fog egy jó fej férjet és rendes család anya lesz aki soha nem lépne félre.
  Bár, ha belegondolok, hogy abban is van izgalom, amig egy lány szivét megnyered, ezzel ez a lány a szerelem érétkét devalválja, s sima fogyasztási cikké teszi, mint egy kiló krumpli vagy egy üveg sör, vagy egy ajándék ásvánvíz a dugóban, az olasz autópályán…
  Amúgy a kérédésedhez én is csatlakoznék, hogy a fenébe talál egy ilyet egy wow geek? Ha tudod a választ oszd már meg velünk is. :)
  Vagy lehet, hogy a wow geek, már nem is annyira geek ??? :D

 2. Hát, tekintve, hogy a kiscsaj ahogy SeSam fogalmazott mindenkit le akar nyomin ( az ágyban ) szerintem nem meglepő…. a sex szó gyakori ismétlése….
  Amúgy mitől félsz ? Attól, hogy Keiko rándtöri az ajtót ? :D

 3. Hehehe, nem semmi. Ochanomizu tenyleg nincs is olyan messze az egyetemtol. Nem hiszem hogy lattam volna a csajt a campuson, pedig IT az stimmel.
  怪しいなぁ・・・ 美人だけどちょっと気持ち悪いwwwww

  …most hogy olvasom a homepage japan verziojat, hat, eleg furcsa, minimum babelfish szaga van. Minden mondat ugy kezdodik hogy 私, meg egyaltalan, olyan kifejezeseket hasznal amiket egy japantol soha nem hallottam… 好む meg 愛する amikor a hobbijairol meg a baratairol beszel, na ne mar. Igy atolvasva kicsit hoaxnak tunik az egesz :)

 4. Nos, nekem ott tűnt először inkonzisztensnek amikor a levelekre válaszolva azt írta: “A Saying in Tokyo : Two men is two wallets and four kidney. haha” – ahhoz képest milyen butának adja ki magát ez egy marha jó megjegyzés. :)

  Már csak poénból is érdemes utánanézni. Az officeban nincs mittomén… névsor? Vagy rákérdezni. Bár tudom milyen vaskalaposak.

  Esetleg kinyomni A0 plotterrel a siteot és kitenni a keijiban-ra. :P

 5. Najónajó kissé túloztam
  Én a jelenségtől “ijedtem meg”
  Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy Keiko kisasszony mennyire lealacsonyítja a fehér férfiakat, ugyanis azt is megjegyzi (mellesleg), hogy ottléted alatt a pénztárcádat is ühm.. kézben szeretné tartani :)
  Így már mindjárt más a leányzó fekvése.. :D

Leave a Reply