Fallout?

I mentioned yesterday, today they launched: N Korea tests long-range missile.

Apart from that, the usual running around, printing reports, meeting my tutor, going to boring classes. I received the dates of the exams today, with some additional information. To my great surprise, it won’t be allowed to use the collection of international treaties book we all have during the International Law exam. If it wasn’t for four very important credits, I’d even be curious how the professor is planning to test us this way… However, considering the situation, I’m just plain worried.

The weather is as crazy as the North Koreans. It’s raining heavily when I’m outside and stops during classes. Of course I left my umbrella at home – getting soaked is much more fun. As a matter of fact, these rains should have come about a month earlier: June is the official tsuyu (梅雨) season. This so-called rainy season also messes up the famous ‘Japan has four seasons’ theory, by the way. Sometimes we were told that “it’s not summer yet, it’s tsuyu“. Directly asked however, no one identified the rainy season as an identical one of the four (five).

0 Replies to “Fallout?”

  1. Először is Ouch!… Bár ha a Nukleáris eszközök lényegét nézed, ami nem más mint az elrettentés, akkor kicsi a valószínűszége annak, hogy arra ébredsz hogy egy gombafelhő világít az égen. Mondjuk én is ideges lennék a japánok helyében, Ők már kaptak két Nukit, szóval Ők kissé idegesen reagálnak rá. De azt az É Koreai vezetők is tudnák, ha kilőnének egy rakétát bejelentés nélkül, tehát nem reklámoznák a tesztet, az amik gondolkodás nélkül felküldenének pár F-15 -t Hokkaidóról pár taktikai atomfegyverrel és használnák is. Ha addigra az oroszok vagy Kínaiak egész É Korát szét nem robbantották a saját rakétájukkal. Ezzel csak az érik el, hogy kezdik őket kissé komolyan venni, s talán kapnak egy kis élelmet. Bár ott az idióta faktor, hogy a vezetőjük szarik az egészbe és kilöveti, egy Őrült diktátort nem érdeklik a következmények, de szerintem annyira nem örült.

    Most meg esik? Hm ha halottad a Mo-i időjárást itt is volt egy ilyen előbb kaktusz érlelő meleg, aztán olyan esők és zivatarok, hogy azt hittem, hogy mehetek a baumaxba faanyagért a bárkához, most megint kezd melegedni, de mit is vársz egy örült bolygótól, normális időjárást :D

Leave a Reply