the spirits within

Négy nappal ezelőtt megnéztem a papírt a falomon, és konstatáltam, hogy az ösztöndíj aláírásának határideje tizedike. Ma a tervezett ügyintéző körutam előtt ismét leellenőriztem ugyanazt a papírt, és immáron kilencedikére módosult a dátum. Csodás, ismét késve kapok ösztöndíjat, ezúttal azonban csak egyvalakinek köszönhetem… Hiába, nehéz is megkülönböztetni egy egyjegyű számot egy kétjegyűtől. Vannak akik diszlexiások, én lusta, feledékeny és impraktikus vagyok. Csak rohadt nehéz ezzel együttélni, főleg szálegyedül, amikor senki sem pofoz fel, hogy ne felejtsek el valamit.

Különben is miért az utolsó napon írok alá, amikor az ég szerelmére hát szünet van; egész álló héten nem csinálok semmit. Nem baj, előbb-utóbb ez oda vezet, hogy majd jól éhen halok, és kész… :evil:

0 Replies to “the spirits within”

  1. Nyugi, az éhenhaláshosz, igen sok idő kell :) S szerencsére a modern kornak mindenkinek van jócskán feleslege, még ha nem is látszik. Szóval ne aggód, néz a jó oldalát eladod, mit Überszuper Diétát SeSam mondra.
    A másik a feledékenységgel nem vagy egyedül, én is elfeljtem a tulajdon szülinapomat is, képes voltam már rá többször, de ez nem is volna gond, de héha a számomra fontos emberek szülinapját is elfeljtem, mondjuk én találtam rá megoldást, beírom a telefonomba, s azt szinkronizálom az Outlook-al. :) Szép új digitális világ, csak ne legyen tartósan áramszünet, mert akkor ráfaragtam :)

Leave a Reply