Goddess of Buff

Az én tapasztalataim inkább azt mutatják, hogy alliance oldalon nagyobb számban képviselteti magát az óvodából épphogy szabadult korosztály. :P Valamint nyilván szó sincs arról, hogy a teljes WoW-társadalmat minősítettem volna – csupán annyi, hogy bár midnenütt vannak jellegtelen vagy épp bántó nevű karakterek, rettentően egoista, anti-csapatjátékos alakok, AO-ban például nem tűnt fel annyira az embernek. Nem minden második team fulladt vérfürdőbe, mert a varázsló fireballal húzza nem csak a bosst hanem húsz addot is. Kevésbé volt illúzióromboló hétvégi csúcsidőben bemenni egy városba és figyelni a chatet.

Amiben viszont mindig is elsőrangú volt a Blizzard – a WoW esetében sincs másképp – az az ingame easter-eggek jelenléte. Itt egy teljes Wikipedia-oldal, hihetetlen: Pop culture references in World of Warcraft. Ez egészen odáig elmegy, hogy a sikeres regisztráció utáni szöveg sem az a megszokott fajta: Congratulations! You’ve successfully added an authentication key to your account! Tales of this historic moment will be told and retold down through the generations. Way to go! (Bár a képzeletbeli trónon mindmáig ez a kis lootolható tárgy csücsül az Anarchy online-ból: Wonderful Marble Statue of the Goddess Buffy Summers: Early during the 21st Century there was a cult worshipping the Goddess of Buff. It is now believed that the Buff religion is one of the major contributors to the Buffs generated by nano technology. Some people believe that all nanobots contain the essence of Goddess Summers. Na igen, Ragnar is azok közé tartozik, akinek az SMG-ről nem a fegyver jut először az eszébe… :D /Kis magyarázat: a tulajdonságnövelő varázslatokat MMORPG “szakkifejezéssel” buff-nak hívják. Igeként is alkalmazható, pl buffol, let me buff up first, stb./)

0 Replies to “Goddess of Buff”

  1. Hát igen :)
    Sok mindenen röhögtem már a wow-ban. Pl.: Ha Ironforge felé jársz és Wetlandból repülsz IF-ba, akkor egy havas hegyet kell átrepülnöd, amit különben egy jó 30 perces gyaloglással tudnál megkerülni, miközben pár Orc öszemet kell eliminálnod. Szóval, ha repülsz a hegyoldalban van egy repülőgép roncs. Ok, ok, hogy a gnomok építgetnek ilyesmiket, de valahogy nem passzolt a tájba bele. Vagy nem tudom, hogy mindenszetnek hetében játszottál-e de ott volt egy poén a haver kért valamit az Inképertől, s kiscicává változott, azt ott rohangált a lábam alatt vagy 10 percig. Én meg a földön fetrengtem a röhögéstől. S még sorolhatnám. Kiváncsi leszek, hogy karácsonyra mit találnak ki ezek a “marhák” a Blizzardnál :D

Leave a Reply