kepalairasok

Tegnap nem volt idom megirni a kepalairasokat, mert bezart a konyvtar es kilakoltattak. Ma ezt potoltam. Sajnos az ido melegre fordult, pedig volt ket nap enyhules. Gondolom az esozesek miatt a homerseklet 20 fok korulire hult. Nagyon elveztem… Sajnos visszaalt a 37 fokos katlan, ugyhogy nem kellemes meg itt a konyvtarban sem. A gepek a harmadik emeleten vannak, es a meleg levego ugyebar felfele szall.

0 Replies to “kepalairasok”

 1. Szióka!
  Gondoltam ide írok neked, mert nem igazán tudom, hogy milyen e-mail címed is van jelenleg.
  Velem is elég sok minden történt, de talán a legfontosabb, hogy nem csak te hagytad el Pestet 5 évre, hanem én is, csak éppen nem több ezer kilóménterre mentem el, hanem csak pár százra, ugyanis Sopronban folytatom tovább. Egy csöppet elegem lett a PSZF-ből.
  Továbbra is sok sikert és kitartást:
  Emi

 2. Hello!
  I’m doing this for the firs time, so I don’t actually know how it works, but I can give it a try.
  It looks like you’re having over there. The photos are great! I’m here pretty often because I know one of you (very well I can say). I would like to read the coments, but I don’t speak Hungarian (and I feel bad about that, because my mother is Hungarian). I will work on my language, but until then, please say more on English.
  Bye!

 3. Emi: A sesam@fusemail.com es a sesam@sesam.hu emailcimek mukodnek. Altalanos szabaly, hogy ami a siteomon van, az biztos mukodo emailcim.

  Branislava: I know who you are. ;) Sorry about the journal language, as you might have seen I polled people but Hungarian still leads against English. However the picture descriptions will always be English so that non-Hungarians can read them as well.
  We do have fun… until school starts again I guess. :(

Leave a Reply